ORGANIZACIJSKI PROPUSTI

Disciplinska komisija zbog navijača kaznila i klub bez navijača - Lokomotivu!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Disciplinska komisija zbog navijača kaznila i klub bez navijača - Lokomotivu!
23.04.2015.
u 12:10
Iako je poznato kako lokosi nemaju navijače, oni su kažnjeni kao organizator dvoboja u Kranjčevićevoj protiv Dinama, gdje su navijači plavih upalili sedam baklji, a tri su ubacili i u teren
Pogledaj originalni članak

U 29. kolu Prve HNL četiri su kluba kažnjena zbog navijača. Uz 'redovne osumnjičenike', Dinamo i Hajduk, kazne Krešimira Vlajčevića dobili su i Osijek te - Lokomotiva.

Naime, iako je poznato kako lokosi nemaju navijače, oni su kažnjeni kao organizator dvoboja u Kranjčevićevoj protiv Dinama, gdje su navijači plavih upalili sedam baklji, a tri su ubacili i u teren, prema evidenciji HNS-a.

Lokomotiva je tako kažnjena s pet tisuća kuna kao organizatori, a Dinamo zbog odgovornosti za svoje navijače s dvostruko većih deset tisuća. Zbog pirotehnike vlastitih navijača kazne su u 29. kolu zaradili i Hajduk te Osijek, i jedni i drugi kažnjeni su s minimalnih pet tisuća kuna.

Što se tiče discipline igrača, u prošlom je kolu isključen samo Želimir Terkeš iz Zadra zbog dva žuta kartona. Za to je dobio minimalnu kaznu - jednu utakmicu suspenzije i tri tisuće kuna.

>> Goran Vučević više nije trener Hajduka!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DI
dinamojavolim1
12:46 23.04.2015.

a s koliko su kaznjeni ti "navijaci" koji su bacali baklje??

PE
pessimus
15:32 23.04.2015.

ne bez navijača nego bez gledatelja. gledatelj nije nužno i navijač.

TM
Tim_Minchin
12:48 23.04.2015.

kako klub bez navijaca? pa to je paradoks... nogomet se igra radi navijaca, bez navijaca ne moze biti nogometa... hmm... zanimljivo...