GERRARD PROMAŠIO JEDANAESTERAC

Liverpool s Lovrenom svladao Kranjčarov QPR i gurnuo ga prema drugoj ligi

Foto: Reuters
Liverpool - QPR
Foto: Reuters
Liverpool - QPR
Foto: Reuters
Liverpool - QPR
Foto: Reuters
Liverpool - QPR
Foto: Reuters
Liverpool - QPR
02.05.2015.
u 18:06
Na ruku QPR-u nije išlo ni slavlje Aston Ville koja je kod kuće s 3:2 bila bolja od Evertona
Pogledaj originalni članak

Liverpool je u 35. kolu Premierlige kod kuće svladao Queens Park Rangers s 2:1. Redse je u vodstvo doveo Coutinho u 19. minuti, a izjednačio je Fer u 73. Steven Gerrard je nakon toga u 79. minuti imao jedanaesterac, no Green mu je obranio udarac. Ipak, Liverpoolov legendarni veznjak se iskupio u 87. minuti kada je s igračem više glavom pogodio za konačnih 2:1 i tri boda Liverpoola.

Dejan Lovren kod domaćina je odigrao svih 90 minuta i zaradio žuti karton u 75., dok Niko Kranjčar za goste nije ulazio u igru. Liverpool je na petom mjestu s 61 bodom. QPR je pretposljednja momčad s 27 bodova, a od mjesta koje znači ostanak ga tri kola prije kraja dijeli ogromnih sedam bodova.

Na ruku QPR-u nije išlo ni slavlje Aston Ville koja je kod kuće s 3:2 bila bolja od Evertona, dok je Leicester u ranije odigranoj utakmici s 3:0 svladao Newcastle.

Sunderland je s 2:1 bio bolji od Southamptona, Swansea je s 2:0 svladala Stoke, a West Ham je s 1:0 pobijedio Burnley.

>> Barca fenjerašu Cordobi podarila 8 komada! Rakitić sjajno zabio pa asistirao za pogodak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.