PREMIERSHIP

Liverpool nastavlja dominirati, City zaostaje preko 20 bodova

Foto: Press Association/Pixsell
Liverpool - Manchester United
Foto: Press Association/Pixsell
Liverpool - Manchester United
Foto: Press Association/Pixsell
Liverpool - Manchester United
01.02.2020.
u 22:30
Dejan Lovren ostao je na klupi Liverpoola koji sada ima 73 boda, čak 22 više od drugog Manchester Cityja koji u nedjelju gostuje kod Tottenham Hotspura, dok je Southampton 11. s 31 bodom
Pogledaj originalni članak

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Wolverhampton Wanderers su igrali 0-0.

Nakon ovog remija ova dva sastava ostala su bodovno poravnata na 35 bodova, jednim manje od petog Sheffield Uniteda, a jednim više od osmog Tottenham Hotspura.

Ranije u subotu je Liverpool nastavio svoj juriš ka prvom naslovu engleskog prvaka nakon 30 godina 4-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Southamptona u susretu 25. kola Premier lige. Liverpool je otpor gostiju slomio u nastavku, a u strijelce su se upisali Oxlade-Chamberlain (47), Henderson (60) i Salah (72, 90).

Dejan Lovren ostao je na klupi Liverpoola koji sada ima 73 boda, čak 22 više od drugog Manchester Cityja koji u nedjelju gostuje kod Tottenham Hotspura, dok je Southampton 11. s 31 bodom.

U prvom dvoboju 25. kola Leicester i Chelsea igrali su 2-2 (0-0). Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Chelsea je poveo u 46. minuti pogotkom Rudigera. Leicester preokretom došao do prednosti pogocima Barnesa u 54. i Chilwella u 64. minuti. Rudiger je postigao i drugi pogodak za Chelsea te u 71. minuti postavio konačnih 2-2. Mateo Kovačić je do 74. minute bio na klupi za pričuve Chelseaja, a dvije minute nakon ulaska u igru zaradio je žuti karton.
Leicester je treći s 49 bodova, osam više od četvrtog Chelseaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.