HRVATSKI BRANIČ

Liverpool je ovim potezom pokazao da jako cijeni Dejana Lovrena

Foto: Reuters/PIXSELL
Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
Liverpool - Chelsea, Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
Liverpool - Chelsea, Dejan Lovren
30.03.2017.
u 10:02
27-godišnji Lovren je ove sezone imao problema s ozljedama i privatnih poteškoća, no vidljivo je da je napredovao pod trenerom Jürgenom Kloppom.
Pogledaj originalni članak

Liverpool želi zadržati Dejana Lovrena na Anfieldu pa je otvorio razgovore o vom ugovoru. Hrvatski branič potpisao je petogodišnji ugovor kad je 2014. stigao iz Southamptona, a redsi mu sada nude produljenje i bolje uvjete.

27-godišnji Lovren je ove sezone imao problema s ozljedama i privatnih poteškoća, no vidljivo je da je napredovao pod trenerom Jürgenom Kloppom. U Liverpoolu vjeruju da su najbolji dani tek pred njim.

Liverpool je već potpisao nove ugovore s Philippeom Coutinhom i Adamom Lallanom pa je ova odluka nastavak klupske politike da  dugoročno veže ključne igrače.

>> Lovren nasmijao Engleze: Nije se mogao sjetiti kako se zove onaj visoki iz Uniteda, a nije Ibrahimović

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar crosask
crosask
16:05 30.03.2017.

Vrati se brzo u reprezentanciju Dejane! Ne slušaj mrzitelji hrvatskog nogometa i naroda.

SV
stjepan v.
12:00 30.03.2017.

Hrvatski branič?