''OSRAMOTILI STE ITALIJU!''

Lippi: Isključivi krivac sam ja!

Foto: Pixsell
Lippi: Isključivi krivac sam ja!
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
25.06.2010.
u 09:44
Talijanski izbornik ne bježi od krivice, no ističe kako podbačaj na SP-u nije realno stanje stvari.
Pogledaj originalni članak

Dok su za katastrofalan rezultat Francuza svi okrivili igrače, Talijani prstom upiru u izbornika. A Marcello Lippi kaže 'mea culpa, mea culpa'...

- Krivnja je isključivo moja. Igrači su došli na SP s terorom u glavi, nogama i u srce. Nisam ih pripremio dobro ni taktički ni psihički - kazao je Lippi nakon što su se azzurri oprostili od natjecanja porazom od debitanata Slovaka 2:3.

U grupi F na kraju su završili na posljednjem mjestu.

- Osjećao sam da možemo postići nešto, ali očito nisam napravio dobar posao. Na sve sam računao, no ne i na onakvu igru protiv Slovačke u drugom dijelu.

Nije, kaže, mislio ni da će obraniti naslov, no ni da će se tako neslavno oprostiti od funkcije.

- Razočaran sam što svoj drugi mandat završavam ovako. Prandelliju koji će me naslijediti želim sve najbolje. Čvrsto vjerujem u ove igrače, ovo nije realno stanje stvari - zaključio je Lippi.

Talijanski mediji ne štede ni izbornika ni igrače. Gazetta dello Sport donosi naslov ''Kući sa sramom'', Corriere dello Sport "Italija, kakva sramota! Ispali kao posljednji u grupi.'', Tuttosport "Lippi, ovo je tvoja krivica!", La Repubblica "Nikad tako loši."

A naslov izvještaja s utakmice Slovačka-Italija u engleskom Daily Mailu glasi ''Sad znamo zašto je Capello izabrao Englesku!''

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
10:09 25.06.2010.

Tako govori pravi trener.

UN
unbekant
10:04 25.06.2010.

Bilic bih rekao,da su igraci krivi,ili sudci,taj nista nezna, niti sta priznaje.

OB
-obrisani-
10:32 25.06.2010.

Pravda je zadovoljena makar delomicno! Najbolje bi bilo da se Talijanski fudbal polako ugazi i dodje na razinu jedne MAdjarske jel to i zasluzuju. NEsportski potez Materazia i provokacije Zidana i na takav nacin osvojen kup ce im se udariti u glavu. NEsportsko ponasanje i bahatost ce ih upropastiti. Naprijed Slovacka i sve zdrave nacije koje igraju posten nogomet!