REAKCIJA IZBORNIKA

Lino Červar: Kako možete govoriti o kvaliteti? Ovo je juha

Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska - Angola
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska - Angola
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska - Angola
Foto: Reuters/PIXSELL
Hrvatska - Angola
17.01.2021.
u 19:39
- Ovdje su se okupile 32 reprezentacije kako bi se pokazalo jedinstvo u ovakvoj situaciji. Kako možete govoriti o kvaliteti u ovakvim uvjetima? IHF želi poslati poruku ljudima da život ide dalje.
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar prokomentirao je utakmicu protiv Angole na SP-u u Egiptu u kojoj su kauboji slavili 28:20.

- Na ovom prvenstvu igraju dvije vrste reprezentacija. Prve nisu bile u izolaciji i igrale su cijelu godine, a reprezentacije poput nas su bile u izolaciji i vidi se da nismo u natjecateljskoj formi. Ovo Svjetsko prvenstvo je zaista posebno, mučimo se, ali idemo dalje - rekao je Červar za RTL.

Zatim se osvrnuo na utakmicu.

- Danas je bilo bolje, bilo je padova i uspona, ali smo pokazali želju. Igrači su igrali i pod stresom jer su prvu utakmicu remizirali.

U prvom poluvremenu nismo bili dobri, zašto nam je trebalo vremena da proigramo?

- Hrvatska je svoje pravo lice pokazala u Stockholmu i Austriji, a ovo je juha. Ovdje su se okupile 32 reprezentacije kako bi se pokazalo jedinstvo u ovakvoj situaciji. Kako možete govoriti o kvaliteti u ovakvim uvjetima? IHF želi poslati poruku ljudima da život ide dalje. Pravo stanje u svjetskom rukometu tek će se vidjeti na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

SA
SandroZg
19:52 17.01.2021.

Neznalice će uvije nać nešto da kritiziraju pa i čistoj pobjedi od 8 razlike. Komentari su dosta zlonamjerni. Uopće ne uzimaju u obzir uvjete u kojim je bila reprezentacija prošle godine, pa ove kratke pripreme bez one druge tekme sa Španjolskom, pa ozljede Karačića i Cindrića. Ajmo radije podržat naše!

TO
Tomi
20:21 17.01.2021.

Tako je Lino

Avatar Iwan_Daworković_Gemišt
Iwan_Daworković_Gemišt
20:15 17.01.2021.

SandroZG: to su uvijek isti s dokazanim međuušnim šupljinama ogromnog razmjera a sve je pojačano bolesnom mržnjom spram gospodina Červara i Hrvatske. To su uvijek jedni te isti komentatori - samo nick promijene. Zadaviti će se u svojoj opakoj mržnji. Ali baš mi je drago - kad ovakvi pišu protiv Červara ili Hrvatske onda sam sto posto siguran kako i Červar i Hrvatska rade ispravno i dobro.