Bilo je neizvjesno

Liječnici mu nisu dali velike šanse: Sa Schumacherom proveo 5 godina, a sada otkrio stravične detalje!

Foto: 'STAN HONDA'
Liječnici mu nisu dali velike šanse: Sa Schumacherom proveo 5 godina, a sada otkrio stravične detalje!
20.04.2020.
u 13:12
Slavni Brazilac ispričao je kako ga je jedan događaj ozbiljno uplašio. U siječnju prije dvije godine završio je u bolnici nakon što je osjetio jaku glavobolju
Pogledaj originalni članak

Rubens Barrichello (47) rekorder je po broju utrka (323) SP-a u formuli 1. Legendarni brazilski vozač i nekadašnji kolega Michaela Schumachera, s kojim je bio u Ferrariju od 2000. do 2005. godine, otkrio je šokantan detalj iz svojega života.

Slavni Brazilac ispričao je kako ga je jedan događaj ozbiljno uplašio. Prije dvije godine u siječnju završio je u bolnici nakon što je osjetio jaku glavobolju.

– Bio sam pod tušem i u jednom trenutku osjetio sam jaki bol u glavi. Bilo je nepodnošljivo – otkrio je Rubens i nastavio:

– Nisam želio nikoga buditi i samo sam legnuo na pod, baš me jako boljelo. Ali nisam izdržao. Probudio sam suprugu Silvanu, a kada mi je još i pozlilo, shvatio sam da moramo otići u bolnicu.

Barrichello je imao blaži moždani udar, a liječnici su otkrili da ima i benigni tumor. Odmah je završio na operaciji.

– Imao sam mali tumor na vratu i odmah su mi to uklonili. Želio sam da mi to učine bez obzira na to što je bio dobroćudan. To bi naraslo, pa nisam želio da mi smeta dok vozim – rekao je Rubens Barrichello i dodao:

– Liječnici su mi poslije rekli da će moj opravak teći sporo. Nisu mi davali previše šanse da ću se potpuno oporaviti.

Rubens Barrichello prestao se utrkivati 2011. godine, a tijekom karijere osvojio je 11 Grand Prix naslova u formuli 1. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:50 20.04.2020.

Koji naslov,danas i nepismena stara baba može biti novinar