Transfer

Lewandowski odbio Kineze, a moga je biti najplaćeniji igrač na svijetu

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Robert Lewandowski
Foto: Reuters
Lewandowski
Foto: DPA/PIXSELL
Robert Lewandowski
Foto: Reuters
Lewandowski
Foto: Reuters
Lewandowski
Foto: Reuters
Lewandowski
Foto: Reuters
Lewandowski
Foto: Reuters
Lewandowski
Foto: Reuters/PIXSELL
Robert Lewandowski
Foto: Reuters/PIXSELL
Poland's Robert Lewandowski runs with the ball during the Euro 2016 group D qualification soccer match against Republic of Ireland in Warsaw, Poland October 11, 2015. REUTERS/Kacper Pempel Picture Supplied by Action Images
Bayern Munich's Robert Lewandowski is challenged by VfB Stuttgart's Toni Sunjic (L) during their Bundesliga first division soccer match in Munich, Germany November 7, 2015. REUTERS/Michael Dalder. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO
06.01.2017.
u 20:40
Neimenovani kineski klub bio je spreman platiti Bayernu odštetu od 200 milijuna eura, što bi bio najveći transfer u povijesti
Pogledaj originalni članak

Robert Lewandowski je odbio rekordni transfer u Kinu, tvrdi njegov agent  Cezary Kucharski. Poljski napadač mogao je godišnje zarađivati 40 milijuna eura što bi ga učinilo najplaćenijim igračem svijeta ispred Carlosa Teveza koji je nedavno potpisao za Shanghai Shenhuu.

- Javio mi se agent koji dovodi zvijezde u Kinu. Nisu mi spomenuli ime kluba - rekao je Kucharski za SportoweFakty.

Zašto Robert Lewandowski nije pristao na ponudu?

- Lewy je mlađi i bolji igrač od Teveza - dodao je Cezary Kucharski.

SportoweFakty tvrdi da je neimenovani klub bio spreman platiti Bayernu odštetu od 200 milijuna eura, što bi bio najveći transfer u povijesti.  

Dvostruko više nego što je Manchester United platio Juventusu za Paula Pogbu (105 milijuna eura).

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:25 06.01.2017.

od kad kinezi sponzoriraju V.L. ?

ZO
zokinho24
23:12 06.01.2017.

moga je?

Avatar germanikus
germanikus
21:24 06.01.2017.

monatmai....Wissen ist Macht nichts wissen macht auch nichts...........Lewandowski napuhani Fischauge iz Poljske je kad se usporedi sa Messiem i Ronaldom smiješna pojava!