Ovo se rijetko viđa

Levante gestom oduševio navijače

Foto: Gtres/Pixsell
Levante gestom oduševio navijače
18.06.2019.
u 13:48
- Levante zahvaljuje svim Levantistima koji su nam pravili društvo tijekom sezone te s čijim smo ohrabrenjem uspjeli ostati još jednu sezonu u prvoj ligi - stoji u službenom priopćenju kluba
Pogledaj originalni članak

Navijači klubova u Europi, posebice na Otoku, žale se na cijene sezonskih ulaznica. S druge strane, primjerice, njemački klubovi imaju posve prihvatljive cijene ako ćete se cijele godine vezati za određeni stadion.

Međutim, nijedan od njih nije zaslužio pljesak kao španjolski Levante koji je odlučio nagraditi vjernost svojih navijača. Točnije, njih 14.610  (11.272 odraslih i 3.338 djece) kojima će klub pokloniti sezonske utakmice za narednu sezonu zato što su protekle sezone prisustvovali na svakoj domaćoj utakmici u Valenciji.

- Levante zahvaljuje svim Levantistima koji su nam pravili društvo tijekom sezone te s čijim smo ohrabrenjem uspjeli ostati još jednu sezonu u prvoj ligi - stoji u službenom priopćenju kluba koji je lani u Primeri došao do 15. mjesta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
Kraken
22:15 18.06.2019.

To bi se modrima isplatilo, nebi se puno natrosili, 200 pretplata i to je to, u kombinaciji su i cevapi +