Tuga u Francuskoj

L'Equipe oplakao trikolore: Kraj jedne ere...

Foto: lequipe.fr screenshot
L'Equipe oplakao trikolore: Kraj jedne ere...
24.01.2013.
u 00:02
– Kao što svi znaju, čak i najljepše priče moraju imati svoj kraj – stoji u listu Le Figaro.
Pogledaj originalni članak

Francuzi su poraz svojih rukometaša od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva (23:30) primili s velikom tugom. Prve reakcije medija sugeriraju da su se oni već pomirili da je ovo bio oproštaj od jednog fenomenalnog rezultatskog razdoblja, pa tako ugledni L'Equipe donosi naslov: "Kraj jedne ere", a Le Figaro piše:

"Unatoč fenomenalnoj hrabrosti i snazi koju su pokazali tijekom 50 minuta, Francuska je na kraju izgubila od Hrvatske. Okreće se nova stranica za Eksperte (nadimak francuskih rukometaša, nap. a.). Težak poraz, ali na kraju ipak logičan rezultat u korist Hrvatske. Francuska nije uspjela osvojiti treću uzastopnu svjetsku krunu, a od reprezentacije se opraštaju Didier Dinart i Daouda Karaboue. Ali, kao što svi znaju, čak i naljepše priče moraju imati svoj kraj. No, ovo je pomalo bolan odlazak s natjecanja...", stoji u tekstu lista Le Figaro.

>>Kakva rapsodija kauboja! Hrvatska je razbila Francusku!

>>Goluža otkrio: Poruka prije utakmica nas je nabrijala!

>>Dinamovci u Turskoj po sobama navijali za kauboje

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AD
adolf
07:00 24.01.2013.

Svaka cast nasim rukometasima i treneru. Bravo i veliko hvala da ste me obradovali i uljepsali mi vece. A moje saucesce malom ivi i milancetu jer njihova srbija nije nista napravila

SE
serđo
09:42 24.01.2013.

da :-D

BU
BubyZG
13:37 24.01.2013.

Čuo sam da su francuzi prestali proizvoditi CROasane !! A kod nas u pekarama nestalo francuza - kažu da smo jučer sve pojeli :))))