Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belek

Dinamovci u Turskoj po sobama navijali za kauboje

Dinamo
GNK Dinamo
23.01.2013.
u 23:48

Pobjedu hrvatskih rukometaša u sobama su gledali i proslavili i nogometaši Dinama.

“Večeras u Beleku nema bele, playstationa niti filmova. Svi smo uz televizore i navijamo za Hrvatsku!!!!”, poručili su igrači Dinama sinoć preko Facebooka.

Modri su na pripremama u Turskoj, no nije im palo napamet propustiti četvrtfinale Svjetskog prvenstva u rukometu. Na fotografiji su Ademi, Sammir, Kovačić, Vrsaljko i Tomečak ispred televizora.

Iako inače obavezno moraju biti u krevetu do 23 sata, sigurni smo kako je trener Krunoslav Jurčić dopustio igračima da do kraja odgledaju utakmicu i veliku pobjedu protiv Francuske...

>>Kakva rapsodija kauboja! Hrvatska je razbila Francusku!

>>Goluža otkrio: Poruka prije utakmica nas je nabrijala!

>>L'Equipe oplakao trikolore: Kraj jedne ere...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dystopia
dystopia
07:41 24.01.2013.

a gdje je sammir?

DU
Deleted user
09:54 24.01.2013.

Neupućeni bi iz naslova zaključio da su gledali kaubojski film. Ne znam čemu tako ustrajno nametanje nadimka kojeg nitko nije prihvatio. Zamislite skandiranje "Kauboji, Kauboji" umjesto "Hrvatska, Hrvatska"! Bljak! Novinari uporno gledaju neki svoj film koji nema veze s našim prostorom ni vremenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije