SKUPO ODUGOVLAČENJE

Leo Messi svaki dan gubi 100.000 eura! A za sve je 'kriva' Barcelona...

Foto: RICARDO MORAES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Leo Messi svaki dan gubi 100.000 eura! A za sve je 'kriva' Barcelona...
12.07.2021.
u 19:40
Zvijezda katalonskog velikana je posljednjih mjesec dana bio u Brazilu gdje predvodio argentinsku reprezentaciju do naslova prvaka na Copa Americi.
Pogledaj originalni članak

Nakon što mu je 30. lipnja istekao ugovor s Barcelonom najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (34) svaki dan "ostane kratak" za sto tisuća eura plaće, no to ga vjerojatno ne brine jer je u Barci zarađivao oko 75 milijuna eura po sezoni, objavio francuski dnevnik L'Équipe. 

Messi je posljednjih mjesec dana bio u Brazilu gdje predvodio argentinsku reprezentaciju do naslova prvaka na Copa Americi, što mu je prvi trofej u reprezentativnom dresu, a Argentini prvi naslov prvaka Copa Americe nakon 28 godina. Argentina je na Maracani u finalu svladala Brazil 1:0, a Messi je igrao u finalu unatoč ozljedi.

Prema pisanju španjolskih medija, Barcelona je postigla dogovor oko novog ugovora s Messijevim ocem, koji mu je ujedno i menadžer, pa će Messi vjerojatno karijeru završiti na Camp Nou, a ugovor bi uskoro trebao biti potpisan. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

T1
T1000
21:19 12.07.2021.

nekako mi ga nije žao...baš sam grozan...😝

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
21:56 12.07.2021.

čovjek, ja mislim, nikad u životu nije izvadio novčanik da bi platio nešto, to je reć bogat

ZG
zgrio
05:51 13.07.2021.

To nije u redu, čovjeku bi nekako trebalo pomoći