Gotovo očekivani rasplet

Len poništio sezonu europskih kupova, Rudić odlazi iz Pro Recca

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Jug CO
06.05.2020.
u 10:36
Osobno sam malo razočaran jer smo odigrali dobru sezonu, bili smo na pobjedu od plasmana na Final Eight, a mislim da bismo i na završnom turniru imali izglede za visoki plasman, kaže trener Mladosti Zoran Bajić
Pogledaj originalni članak

Za mnoge očekivano, Europska plivačka udruga (Len) odlučila je poništiti cijelu sezonu u europskim klupskim natjecanjima.

Kao da se nije ni igralo, poništavaju se natjecanja u Ligi prvaka i Eurokupu kod vaterpolista te u Euroligi i Kupu Lena kod vaterpolistica.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost

Što će biti u novoj sezoni (koja bi trebala početi u listopadu) još se ne zna, ali vjerojatnima se čine značajne promjene.

- Osobno sam malo razočaran jer smo odigrali dobru sezonu, pobijedili smo Marseillea, lanjskog osvajača Eurokupa, u obje utakmice, pa neugodni Hannover u gostima kad smo bili bez trojice igrača iz prve postave.

Bili smo na pobjedu od plasmana na Final Eight, a mislim da bismo i na završnom turniru imali izglede za visoki plasman.

No, razumijem odluku Lena, nije da je iznenađujuća - komentirao je novonastalu situaciju trener Mladosti Zoran Bajić.

Bila je to vjerojatno i kap koja je prelila čašu strpljenja kod legendarnog Ratka Rudića (71), bivšeg uspješnog izbornika hrvatske reprezentacije.

Nakon gotovo dvomjesečne izolacije u svom stanu u Italiji, zahvalio se Pro Reccu na ulozi trenera, pa će se ovih dana vratiti doma u Zagreb. A gotovo smo uvjereni da čezne i za kućom svojih roditelja u Gorskom Kotaru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
Travno221
13:47 06.05.2020.

Žao mi je Rudića, nije otišao do kraja s Pro Reccom, ali zdravlje je najvažnije. Neka sada uživa plodove svoga rada.