Pojačanja na kajzerici

Leko i Rukavina otišli u Lokomotivu: Nismo više željeli sjediti na klupi!

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Leko i Rukavina otišli u Lokomotivu: Nismo više željeli sjediti na klupi!
05.08.2014.
u 20:20
Imao sam nekoliko ponuda iz inozemstva, ali kada sam čuo da je trener Tomislav Ivković inzistirao na mom dolasku to mi je puno značilo, kaže Rukavina.
Pogledaj originalni članak

Igrači Dinama Jerko Leko i Ante Rukavina do kraja će sezone na posudbu u Lokomotivu.

– Odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutačno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora s čelnicima kluba lako smo se dogovorili da je najbolje rješenje odlazak na posudbu. Plavima želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama osim protiv Lokomotive – rekao je Leko, a Ante Rukavina je dodao:

– Zaželio sam se natjecateljskog nogometa. Imao sam nekoliko ponuda iz inozemstva, ali kada sam čuo da je trener Tomislav Ivković inzistirao na mom dolasku to mi je puno značilo i svakako je bilo presudno.

>>Jerko Leko napušta Dinamo i odlazi u Lokomotivu!

>>Ante Budimir umjesto u Dinamo otišao u St. Pauli!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PE
pessimus
06:35 06.08.2014.

niti jedan od ove dvojice se baš ni u jednom klubu nisu naigrali. napose rukavina. imao nekoliko ponuda iz inozemstva? kome on prodaje maglu?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:35 05.08.2014.

Farsa se nastavlja. Koji je maksimalan broj igrača koje jedan klub u 1. HNL može poslati na posudbu u drugi klub u istom rangu? Sve iznad dva igrača ugrožava regularnost natjecanja. Koliko ih Dinamo ima na posudbi u Lokomotivi? 8? 10? Negdje sam pročitao da ih po Transfermarktu ima čak 13!

LI
list68
08:56 06.08.2014.

Imao je puno "inozemnih" ponuda. HAHA! Mora biti sretan što Mamić "šefuje" pa ga je utrpao u Lokomotivu. A Leko, o njemu ne treba trošiti riječi, osim, neka se čuvaju dynamovi rivali, ovaj će polomiti kosti najboljim igračima klubova koji su blizu dynamu.