EUROPSKI NOGOMET

Leipzig pobjedom preuzeo prvo mjesto u Bundesligi

Foto: Reuters/PIXSELL
Leipzig pobjedom preuzeo prvo mjesto u Bundesligi
14.12.2019.
u 22:05
Nogometaši Napolija usprkos promjeni trenera ranije ovoga tjedna, kada je Carla Ancelottija zamijenio Gennaro Gattuso, nisu uspjeli prekinuti negativan niz u talijanskom prvenstvu, u susretu 16. kola izgubili su na svom San Paolu od Parme sa 1-2
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Leipziga dobili su u gostima Fortunu Düsseldorf sa 3-0, te su privremeno preuzeli prvo mjesto u Bundesligi. Strijelci za Leipzig bili su Patrik Schick (2), Timo Werner (58-pen) i Nordi Mukiele (75).

West Ham slavio kod Southamptona

Nogometaši West Hama su u gostima dobili Southampton sa 1-0, te su se privremeno izvukli iz zone ispadanja, a "sveci" su drugim uzastopnim porazom ostali u opasnoj zoni. Jedini pogodak zabio je Sébastien Haller u 37. minuti.

Napoli izgubio s Gattusom

Nogometaši Napolija usprkos promjeni trenera ranije ovoga tjedna, kada je Carla Ancelottija zamijenio Gennaro Gattuso, nisu uspjeli prekinuti negativan niz u talijanskom prvenstvu, u susretu 16. kola izgubili su na svom San Paolu od Parme sa 1-2 (0-1) i tako produžili niz bez pobjede na osam utakmica.

Goste je početkom susreta u vodstvo doveo Kuliševski (4), na 1-1 poravnao je Milik (64), da bi u sudačkoj nadoknadi pogodak za pobjedu Parme postigao Gervinho (90+3). Parma je ovom pobjedom preskočila Napoli na ljestvici, sada je sedma sa 24 boda, tri više od osmog Napolija.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.