Kvalifikacije LP

Legia pobijedila i ispala, isključeni Antolić i Vešović

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Legia pobijedila i ispala, isključeni Antolić i Vešović
31.07.2018.
u 23:30
Spartak iz Trnave ide u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će joj najvjerojatniji suparnik biti beogradska Crvena zvezda koja u Litvi brani prednost 3-0 iz prve utakmice.
Pogledaj originalni članak

Uz nogometaša zagrebačkog Dinama koji su odigravši 2-2 u uzvratnom dvoboju protiv izraelskog Hapoela Be'er Sheve izborili mjesto u 3. kolu kvalifikacija Lige prvaka, to je uspjelo i igračima Škendije koji su odigrali 0-0 na gostovanju kod Šerifa i tako obranili prednost iz prvog dvoboja, dok varšavska Legija ni s pobjedom na gostovanju u Trnavi nije uspjela nadoknaditi zaostatak iz prvog dvoboja.

Poraz 0-2 na domaćem terenu bio je koban za poljskog prvaka, na čijoj klupi sjedi hrvatski trener Dean Klafurić. Zadatak Legije u Slovačkoj je postao još teži kad je u 37. minuti isključen crnogorski internacionalac Marko Vešović. Bivši igrač Rijeke zaradio je drugi žuti karton zbog neopreznog starta, a 12 minuta prije je opomenut zbog naguravanja.

U 63. minuti Legia je povela pogotkom Astiza, a u 85. minuti poljski je prvak ostao sa devet igrača na terenu, zbog isključenja nekadašnjeg kapetana Dinama Domagoja Antolića. U razmaku od četiri minute Antolić je zaradio dva žuta kartona, a drugi zbog potezanja suparnika. Legia će europski put nastaviti u 3. kolu kvalifikacija Europske lige, a Spartak iz Trnave ide u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će joj najvjerojatniji suparnik biti beogradska Crvena zvezda koja u Litvi brani prednost 3-0 iz prve utakmice.

U srijedu će suparnika u 3. pretkolu doznati i zagrebački Dinamo, a to će biti bolji iz dvoboja Astane i danskog Midtjyllanda. Prvak Kazahstana u Herningu brani prednost 2-1 iz prve utakmice. 

Kvalifikacije LP - 2. kolo, uzvrati
Šerif Tiraspol - Škendija       0-0 (ukupan rezultat 0-1)
Hapoel Be'er Sheva - DINAMO     2-2 (2-7)
(Ogu 14, Stojanovič 34-ag / Budimir 49, Hajrović 54)
Spartak Trnava - Legia Varšava  0-1 (2-1)
(Astiz 63)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.