Važan apel

Legendarni Vatreni objavio sliku iz bolničke postelje: U rizičnoj je skupini, život mu ovisi i o vama!

Foto: instagram.com/ivanklasnic17
Legendarni Vatreni objavio sliku iz bolničke postelje: U rizičnoj je skupini, život mu ovisi i o vama!
19.03.2020.
u 19:04
Liječnici i svo bolničko osoblje su dosegnuli svoje granice, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla! - napisao je čovjek koji je za Vatrene upisao 41 nastup i zabio 12 pogodaka
Pogledaj originalni članak

U ovo nesretno doba kada na stotine ljudi diljem svijeta dnevno umire od koronavirusa, brojne slavne osobe pokušavaju apelirati na savjest građana, zamoliti ih da se pridržavaju naputaka svjetskih zdravstvenih organizacija.

U to ime se oglasio i Ivan Klasnić, naš nekadašnji proslavljeni nogometni reprezentativac, kojega su u životu snašle silne zdravstvene nedaće. 

Podsjetimo, Klasnić je u siječnju 2007. godine doznao da mora na transplataciju bubrega, pa proživio pravi muku jer to nažalost nije išlo tako glatko.

U KBC-u Merkur je 2017. godine obavio i treću transplataciju, pa u četvrtak objavio na svom profilu važnu poruku uz fotografiju iz vremena dok je ležao u zagrebačkoj bolničkoj postelji:

- Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu skupinu. Nažalost, moj imunuloški sistem nije tako dobar kao tvoj, a što je posljedica tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila.

Liječnici i svo bolničko osoblje su dosegnuli svoje granice, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla! - napisao je čovjek koji je za Vatrene upisao 41 nastup i zabio 12 pogodaka i kojeg bi doveli u jako tešku situaciju kada bi mu prenijeli zarazu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
19:35 19.03.2020.

Drži se braco

SP
Split71
20:28 19.03.2020.

Legendo,sad daj gas do daske kao nekad na tekmi..svi smo uz tebe,bit ce to sve ok..

MP
miroslav.petkovic.7564
19:28 19.03.2020.

Ozdravi nam sto prije! MEINE FRREUND.