Njemački turnir u Savudriji

Ladić branio hrvatske boje na golf spektaklu

Foto: 'sasa miljevic'
Ladić branio hrvatske boje na golf spektaklu
02.11.2009.
u 09:20
Najjači njemački amaterski golf turnir, namijenjen prije svega poslovnim ljudima, "German business masters", prvi je put odigran i u Hrvatskoj.
Pogledaj originalni članak

Novootvoreno golf igralište u sklopu Kempinski Adriatic resorta, na sjeveru je Istre okupio osamdesetak zaljubljenika u ovaj prestižni sport, a među njima bio je i nemali broj bivših profesionalnih sportaša.

Najboljim golferima Austrije i Njemačke, sve odreda uspješnim poslovnim ljudima, pridružili su se skijaši, skakači, tenisači, ali i nogometaši. Potonji su u Crvenom vrhu igrali izvan službene natjecateljske konkurencije, ali su se i te kako potvrdili kao ozbiljni igrači.

- Teren je bio prilično zahtjevan, no nekako sam se izvukao. Ipak, skijanje mi još uvijek ide puno bolje od golfa - rekao je austrijski skijaš Christian Mayer.

Kraljeve snježnih padina predstavljao je i Bojan Križaj, slovenska skijaška legenda, a hrvatske boje je pak branio naš proslavljeni nogometni vratar Dražen Ladić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.