Kun Agüero:

Messi će zabiti gol i odvesti nas u finale Copa Americe!

Foto: Reuters/PIXSELL
Messi će zabiti gol i odvesti nas u finale Copa Americe!
29.06.2015.
u 22:30
'Pod stalnim je pritiskom i uvijek želi najbolje. Pa i kad ne zabije, uvijek daje sve od sebe.'
Pogledaj originalni članak

Hoće li Lionel Messi napokon biti efikasan u dresu Argentine? Posljednji je put iz igre zabio prije više od godinu dana, u zadnjih je osam reprezentativnih utakmica postigao samo jedan gol iz igre! Uoči polufinala protiv Paragvaja (noć na srijedu, 1.30 sati), njegov suigrač Kun Agüero kaže:

– Čudim se kritikama na Messijev račun. On uvijek želi zabiti gol, a kad ne zabije, najprije u svlačionici kaže: Oprostite, dečki, ali ovaj put mi se nije posrećilo! Pod stalnim je pritiskom i uvijek želi najbolje. Pa i kad ne zabije, uvijek daje sve od sebe, ide do kraja, a svojim pristupom diže i nama ostalima samopouzdanje. Uvjeren sam da će Leo zabiti Paragvaju i odvesti nas u finale – kaže Agüero, Messijev najbolji prijatelj u reprezentaciji.

>> Messi: Ovo je užasno, ne znam što više trebam napraviti da zabijem za Argentinu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr