Zna recept

Kristijan Ipša: Ja sam u utakmici mladih 2008. zaustavio Balotellija!

Foto: Marko Prpić
Kristijan Ipša: Ja sam u utakmici mladih 2008. zaustavio Balotellija!
14.06.2012.
u 07:06
– Od prve minute Balotelli je bio jako prgav. Igrao je više prljavo nego grubo, udario me laktom u lice – prisjeća se Ipša.
Pogledaj originalni članak

Igrala se 41. minuta kvalifikacijske utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Italije za odlazak na Europsko prvenstvo, kad su napadača azzurra Marija Balotellija, uz bolnu grimasu na licu, na nosilima iznijeli s travnjaka. Balotelli u dvoboju s hrvatskim kapetanom Kristijanom Ipšom (26) nije imao šanse.

– Dobro sam ga složio na travnjak! – prisjetio se Ipša susreta igranog 9. rujna 2008. godine u Varaždinu.

– Od prve minute Balotelli je bio jako prgav. Igrao je više prljavo nego grubo, a ja ne volim takve igrače. Sredinom prvog poluvremena, u jednom skoku za loptom, laktom me udario u lice. Nisam osvetoljubiv, ali na travnjaku nikomu ne ostajem dužan. Balotelli nije bio iznimka. No, i to kad su ga iznijeli s travnjaka nije bio toliko grub prekršaj koliko je to Balotelli odglumio. Možda kako bi utjecao na suca da meni pokaže žuti karton – prepričava nam stasiti Porečanin koji je nogometno ime stekao u Varteksu.

Bila je to utakmica velikog uloga, pogotovu za Hrvatsku, koja je pobjedom mogla preskočiti Italiju na prvome mjestu na tablici te tako izboriti dodatne kvalifikacije za EP. Susret je na kraju završen rezultatom 1:1. Strijelac vodećeg pogotka za Italiju bio je Motta, dok je u završnici susreta izjednačio Ivo Iličević.

>>Cijelu zanimljivu priču o tome kako je Kristijan Ipša zaustavio Balotellija pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MO
Mozgožder
07:36 14.06.2012.

Ne znam zašto, ali imam neki ružan osjećaj da bi nam baš taj Balotelli mogao zapapriti danas. No neka on zabije, pristajem i na hat trick Balotellija ako ćemo mi Talijanima ubosti barem jedan gol više nego oni nama. Jer i mi Marija za utrku imamo. :-)

FE
fellix1601
08:29 14.06.2012.

Sa prljavima treba igrati prljavo........ ako bude nekoga udario a da sudac to vidi. Treba pasti kao da te neko udario čekićem i ostati u nesvjesti 15 minuta.... , pa kad dobije žutog (a možda i pocrveni) neće se samo tako više usuditi laktati..... A inače španjolci a naročito talijani su poznati kao prgavi i podli. nedaj ti Bože da ga dirneš laktom po nosu... , oni padaju kao da ih Tyson pogodio... , samo što ne riknu !!!!

PE
petrinjac
07:17 14.06.2012.

a koji je to igrač,pojma nemam