BUNDESLIGA

Kramarić i Brekalo nisu uspjeli zaustaviti favorite, Leverkusen i dalje na vrhu

Foto: EXPA/PIXSELL
Kramarić i Brekalo nisu uspjeli zaustaviti favorite, Leverkusen i dalje na vrhu
16.12.2020.
u 22:43
Bayern se u Muenchenu namučio s Wolfsburgom i nakraju preokretom slavio s 2-1. Wolfsburg je poveo golom Philippa od 5. minute, a Bavarce je spasio Lewandowski, koji je prvo izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a potom u 50. minuti pogodio za konačnih 2-1. Josip Brekalo je igrao do 70. minute za goste
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Bayerna,Bayera i Leipziga ubilježili su pobjede u 12. kolu Bundeslige, pa je poredak na vrhu ostao neizmjenjen. 

Bayer Leverkusen je s čak 4-0 slavio kod Koelna i zadržao vodstvo. Već nakon deset minuta susreta Weiser i Diaby su donijeli gostima vodstvo od 2-0, a na početku drugog dijela Schick i Wirtz su potvrdili pobjedu lidera. Tin Jedvaj je ostao na klupi Apotekara. 

Bayern se u Muenchenu namučio s Wolfsburgom i nakraju preokretom slavio s 2-1. Wolfsburg je poveo golom Philippa od 5. minute, a Bavarce je spasio Lewandowski, koji je prvo izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a potom u 50. minuti pogodio za konačnih 2-1. Josip Brekalo je igrao do 70. minute za goste. 

Leipzig je s 1-0 prošao teško gostovanje kod Hoffenheima zahvaljujući pogotku Poulsena u 60. minuti. Andrej Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za domaćine. 

Na ljestvici vodi Bayer Leverkusen s 28 bodova, dok Bayern i Leipzig imaju po 27.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.