Real Madrid

Kraljevski klub će za Rooneyja ponuditi Benzemu i "nešto" novca

Foto: Reuters
Kraljevski klub će za Rooneyja ponuditi Benzemu i "nešto" novca
18.10.2010.
u 11:44
Engleski napadač Wayne Rooney već je dulje vrijeme na popisu želja Real Madrida. Kraljevski klub za njega sprema Manchester Unitedu ponuditi Karima Benzemu i "nešto" novca.
Pogledaj originalni članak

Internetski portal goal.com piše da je napadač Manchetser Uniteda u zategnutim odnosima s menadžerom Alexom Fergusonom. Rooney nije želio produžiti ugovor s crvenim vragovima koji mu ističe u ljeto 2012.

Ove sezone napad Real Madrida predvode Cristiano Ronaldo i Higuain, a pridodani su im još Özil i Di Marija. Bit će zanimljivo vidjeti tko će otpasti ako Madrižani dovedu Rooneyja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:05 18.10.2010.

Kraljevski klub će za Rooneyja ponuditi Benzemu i \'nešto\' novca a Balkanski klub će za Rooneya ponuditi Slepičku i \"nešto puno više\" kuna..

Avatar Idler 3
Idler 3
12:39 18.10.2010.

Pa ne trebaju uvijek igrati sva petorica pogotovu što Özil i nije napadač. Ak se baš Mourinho odluči za neku pretjerano ofanzivnu varijantu igrali buju Rooney i Higuain u sredini, a C. Ronaldo i Di Maria na krilima...Özil ionak uvijek igra iza napadača...no bumo vidjeli, nek prvo dođe.

FC
fcod
12:59 18.10.2010.

Nakon Roonyja slijedi najezda kurvi u Madrid. Ronaldo je već tamo. Samo Ribery fali!