Dobar start u Chelseaju

Kovačić dobio velike pohvale: 'Hazard ima idealnog partnera!'

Foto: Press Association/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Press Association/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Press Association/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić i Mateo kovačić
Foto: Reuters
Kovačić
27.08.2018.
u 11:54
I navijači Chelseaja jako su zadovoljni njegovim početkom u klubu, a najviše ih veseli njegova kompatibilnost s Hazardom.
Pogledaj originalni članak

Mateo Kovačić jučer je prvi put bio u startnoj postavi Chelseaja u pobjedi njegove momčadi protiv Newcastlea 2:1.

Hrvatski reprezentativac nametnuo se u veznom redu, sudjelovao u brojnim akcijama ''plavaca'' i vrlo je dobro surađivao sa svojim suigračima. 

– Očito je kako Kovačić i Hazard još uvijek u nogama nemaju 90 minuta. Međutim, jako sam sretan zbog njih dvojice jer su zajedno odličan tandem po lijevoj strani. Hazard nam je uvijek od velike pomoći, a Kovačić se može još i poboljšati, što nas dodatno raduje – rekao je nakon susreta trener Maurizio Sarri.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca s Davorom Šukerom

Kovačić je imao 116 dodira s loptom, imao je uspješnost u dodavanju lopte od čak 92 posto, a još mu samo nedostaje da u nekim trenucima hrabrije krene prema protivničkom golu.

No za svoju je prezentaciju svejedno dobio velike pohvale engleskih medija.

"Kovačić je utakmicu počeo s Jorginhom i N'Golom Kanteom u vezi, a igrao je na istoj strani gdje je i Hazard. Mnogo puta idealno je poslužio kao igrač koji vuče loptu iz obrane u napad do Belgijca te su obojica stvarala velike probleme Newcastleu na toj strani, gdje je DeAndre Yedlin često bio u nevolji, a Matt Richie morao se vraćati više u obranu. Može se reći da je Hazard dobio idealnog partnera u Kovačiću", pišu otočki mediji.

I navijači Chelseaja jako su zadovoljni njegovim početkom u klubu, a najviše ih veseli njegova kompatibilnost s Hazardom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

PR
prajdali100
12:11 27.08.2018.

Sjajno ! Još samo kad bi Mateo bio malo hrabriji i više se "zabijao" u protivničku obranu.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:16 27.08.2018.

Zašto niko neće poblajhanog Kampla ?

Avatar southman
southman
13:09 27.08.2018.

Želim mu svu sreću ali mislim da mu nastavak starog stila igre zatvara vrata velikim utakmicama !? Nadam se da sam u krivu ?