Andrea Stramaccioni:

'Kovačić bi protiv Chieva mogao biti u prvom sastavu'

Foto: Inter.it
'Kovačić bi protiv Chieva mogao biti u prvom sastavu'
09.02.2013.
u 22:33
- Kovačić je iznimno talentiran nogometaš, no moramo mu dopustiti da njegov razvoj ide svojim tokom - kaže strateg Intera
Pogledaj originalni članak

Andrea Stramaccioni, Interov trener, danas je na konferenciji za novinare uoči utakmice s Chievom pohvalno pričao o Mateu Kovačiću.

- Mateo Kovačić mogao bi početi od prve minute, no svoj ću početni sastav obznaniti tek netom prije susreta. Kovačić je iznimno talentiran nogometaš, no moramo mu dopustiti da njegov razvoj ide svojim tokom. Ne smijemo stavljati na njega nikakav pritisak. Iako mu je tek 18, Mateo je vrlo zreo, o čemu govori njegova dosadašnja karijera - istaknuo je Stramaccioni.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.