Francusko prvenstvo

Kovač sjajno 'uklizao' u sezonu, drži se u samome vrhu

Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
13.09.2020.
u 19:34
Monaco sada ima sedam bodova kao Rennes i Lille
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Monaca, koje vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u susretu su 3. kola francuskoga prvenstva kao domaćini svladali Nantes sa 2:1 (1:0). Tako su se pridružili Rennesu i Lilleu na vrhu ljestvice.

Monaco je poveo golom Diopa (5), na 1:1 poravnao je Blas (62), no ubrzo potom novo vodstvo momčadi iz Kneževine osigurao je Geubbels (65).

Monaco sada ima sedam bodova kao i Rennes, koji je je ranije u nedjelju kao gost svladao Nimes sa 4:2, te Lille koji je u prvome dvoboju nedjeljnog programa na svom terenu nadigrao Metz sa 1:0.

Asistent za taj pogodak bio je 20-godišnji hrvatski igrač Domagoj Bradarić koji se u 88. minuti ubacio u kazneni prostor i povratnom loptom na 13-14 metara od vratar pronašao Luiza Arauja koji je preciznim udarcem zatresao mrežu.

Mateo Pavlović je u 1:0 (0:0) domaćoj pobjedi Angersa protiv Reimsa igrao od 63. minute. Angers je sedmi sa šest bodova, dok je Reims 16. s bodom.

Od 21 sat na programu je veliki derbi između Paris SG-a i Marseillea.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.