KRIZA BAYERNA

Kovač izašao pred novinare: Ne znam što pišete, ne čitam medije

Foto: Printscreen Youtube
Kovač izašao pred novinare: Ne znam što pišete, ne čitam medije
19.10.2018.
u 11:16
- Pričekajte još malo, bit će jako zanimljivo - rekao je Kovač o izvanrednoj presici koju je najavio Bayern i koja je zakazana u podne.
Pogledaj originalni članak

Trener Bayerna Niko Kovač održao je konferenciju za medije uoči sutrašnje utakmice s Wolfsburgom u Bundesligi. Bivši hrvatski izbornik s bavarskim gigantom već četiri utakmice nije upisao pobjedu zbog čega se spominjao i otkaz.

Osim toga, Bayern je za danas najavio i izvanrednu presicu vodstva kluba na kojoj će biti Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić koji će pred novinare u podne, nakon obraćanja Kovača. To je izazvalo dodatnu pozornost medija, no čini se da Kovač neće dobiti otkaz jer je svoje obraćanje javnosti odradio na uobičajen način.

- Život se sastoji od uspona i padova. Opet ćemo se vratiti na pobjedničke staze. Raspoloženje u momčadi je jako dobro, svi želimo slaviti u sutrašnjoj utakmici - rekao je Kovač koji je pred novinare došao nasmijan i dodao:

- Nisam čitao medije. Ne znam što pišete, ali pretpostavljam da pišete lijepe stvari.

Novinari su Kovača ispitivali o krizi Bayerna, dok je na temu presice vodstva kluba rekao:

- Pričekajte još malo, bit će jako zanimljivo.

>> Pogledajte što vatreni rade u slobodno vrijeme

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:32 19.10.2018.

Bravo Kovaču!!!! Hrvatski Trener u Bayern !!!! Svaka ti čast!!! Dok ide ide!!! Završit ćeš još sjajnu karijeru!!! Nije Bayern nek Sila u Evropi!!! Bit će još klubova za tebe Kovaču!!!! Bayern ima prestaru Ekipu ove godine !!! Nemaju pojačanja!!! Zato mislim i Naslov će biti teško osvojiti!!! I to je jedino!!!! Nisam siguran hoće Kovač ostati do kraja Sezone !!! Ali sve Naj naj želim Hrvatska Legendo!!!°

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:33 19.10.2018.

Kovač izašao pred novinare: Ne znam što pišete, ne čitam medije jer uglavnom slušam Marka Perkovića Thompsona i gledam fotografije Slobodana Praljaka..

BI
Bilstein
11:28 19.10.2018.

sta radis onda ako ne citas? kako ides u WC bez novina?