VATERPOLO

Kotorski navijači izazivali policajce i publiku

Foto: 'Grgo Jelavic/PIXSELL'
Kotorski navijači izazivali policajce i publiku
06.12.2009.
u 16:20
U derbiju 10. kola Jadranske vaterpolske lige Jug je u subotu navečer u Dubrovniku pobijedio kotorski Primorac sa 14:7 (Obradović 4 pogotka, Vićan 10 obrana).
Pogledaj originalni članak

Neočekivano se na tribinama (među 1400 gledatelja) našlo i 40-ak navijača iz Kotora. Na početku su korektno bodrili svoj klub, no između prve i druge četvrtine počeli su provocirati domaću publiku, ali i policajce. Bilo je pokazivanja srednjeg prsta i naguravanja s policajcima, nakon čega su četvorica gostujućih navijača privedena. Dubrovčani bi sve to lakše podnijeli da se nije događalo na večer Svetog Nikole, na dan kada je njihov grad najžešće napadnut u ratu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PL
plakir
23:03 06.12.2009.

nije sve bilo tako crno.nije red dizati tezije.na koncu u primorca igra i nekoliko bokelja hrvata i njihovi navijači su uglavnom korektno navijali,a incident je završio za 2-3 minute i zašto trošiti riječi?!