U elitnom rangu

Košarkaška akademija Žana Lelas u Prvoj ligi

Foto: Press Association/Pixsell
Košarkaška akademija Žana Lelas u Prvoj ligi
13.07.2020.
u 23:20
Presretne smo, iako mi je žao što prvenstvo nije odigrano do kraja jer smo bile neporažene i uvjerena sam da bi tako ostalo do kraja. Vjerujem da nikome nećemo biti lagan protivnik – rekla je kapetanica Josipa Zovko
Pogledaj originalni članak

Od iduće sezone elitni rang ženske košarke činit će ukupno 12 klubova podijeljenih regionalno u dvije skupine. Deset klubova su lanjski članovi tog društva (Ragusa, Trešnjevka, Medveščak, Šibenik, Zagreb, Zadar, Split, FSV, Plamen Požega i Brionka Pula), a jedna od dvije pozivnice, po očekivanju, pripala je Splićankama.

Košarkaška akademija Žana Lelas i Mursa VROS Osijek bile su uvjerljivo vodeće ekipe Lige za popunu prve lige i jedini pravi aspiranti na ta mjesta i logično je da su dobile pozivnice. U samo četiri godine od osnutka KAŽL je stigao u elitni rang.

– Presretne smo, iako mi je žao što prvenstvo nije odigrano do kraja jer smo bile neporažene i uvjerena sam da bi tako ostalo do kraja. Vjerujem da nikome nećemo biti lagan protivnik – rekla je kapetanica Josipa Zovko, a Vjekoslav Lokica, predsjednik kluba je dodao:

– Bez obzira na to što smo očekivali ovu odluku, emocije su prevelike. Ovo je kao san. Zahvaljujem u ime kluba i sebe kao predsjednika HKS-u na ovoj odluci. Vjerujem da ćemo je opravdati u svim segmentima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.