Problemi sa zarazom

Korona izrešetala i Goricu, traže se novi termini

Foto: REUTERS
Koronavirus u Srbiji
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Velika Gorica: U 5. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Istra
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Gorica i Belišće sastali se u prvom kolu hrvatskog nogometnog kupa
23.10.2020.
u 14:56
Svi zaraženi odmah su upućeni u samoizolaciju, osjećaju se dobro i nemaju izražene simptome, dodaju iz kluba
Pogledaj originalni članak

HNK Gorica je u petak objavila da je nakon obavljenog testiranja cijele momčadi i stručnog stožera HNK Gorice, potvrđena zaraza koronavirusom kod 13 igrača te tri člana stožera. 

Svi zaraženi odmah su upućeni u samoizolaciju, osjećaju se dobro i nemaju izražene simptome, dodaju iz kluba. 

Zbog velikog broja zaraženih igrača, nakon ogleda s Rijekom, odgođena je i utakmica 10. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Varaždina, koja se trebala igrati 30. listopada.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a, povjerenici natjecanja mogu odgoditi pojedinu utakmicu u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istoga kluba. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu.

Kako sad stvari stoje, HNK Gorica ponovno će teren u utakmici 11. kola HT Prve lige protiv Slaven Belupa, koja će se igrati u nedjelju, 8. studenog, od 19:00 sati. Prvotno se trebala igrati u dva dana ranije, no termin je promijenjen zbog novonastalih okolnosti.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.