PRVA LIGA

Koka u Graberju dočekuje ekipu Zameta

13.11.2008.
u 19:12
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Koke u petak s početkom u 18 sati u Graberju igraju susret 11. kola protiv riječkog Zameta.

To je ujedno posljednja utakmica pred zimsku stanku, a i prilika Varaždinkama da na odmor otiđu sa šest bodova.

– Ne treba se zavaravati, jer Zamet je ipak iskusnija ekipa od nas. No, kao i protiv Osijeka, nećemo se predati. Pokušat ćemo iskoristiti svako opuštanje naših gošći te tako još jednom dohvatiti bodove. Protiv Osijeka smo u iznimno oslabljenom sastavu uspjeli stići do pothvata. Zašto tako ne bi bilo i večeras? – zapitao je Kokin trener Željko Golik.

Dobra je vijest za varaždinskog stratega povratak u sastav Danijele Kušter i Brigite Zvonar.

– S njima smo sigurno daleko jači, a imam i veći izbor igračica. Protiv Osijeka svih 60 minuta igre na svojim je leđima iznijelo svega sedam igračica. Dobro je što nakon Zameta slijedi stanka. Bit će to prilika da se sve ozlijeđene igračice u potpunosti oporave i uključe u puni trening – dodao je Golik.

Izgledno je da klupsko čelništvo vrati i pokoju varaždinsku igračicu, koje trenutačno nastupaju u drugim sredinama.

– Ako se to uspije realizirati, ne bismo trebali imati problema u izbjegavanju posljednjeg mjesta, koje na kraju sezone donosi dodatne kvalifikacije za ostanak u prvoligaškom društvu – zaključio je trener Željko Golik.

Zimska stanka potrajat će sve do 10. siječnja.

Ulazak je na večerašnju utakmicu za sve je gledatelje besplatan.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr