Traži se izbornik

Koeman odbio Izrael, sada po Donadonija

Foto: Reuters
Koeman odbio Izrael, sada po Donadonija
19.02.2010.
u 15:14
U Izraelu kampanju za izbornika vodi bivši reprezentativac Eyal Berkovic, no Savez ga ne smatra ozbiljnim kandidatom te traži izbornika u inozemstvu.
Pogledaj originalni članak

Nizozemac Ronald Koeman (47) ljubazno je ugostio delegaciju Izraelskoga nogometnog saveza i još joj se ljubaznije zahvalio na ponudi, iako je trenutačno bez posla, nakon što je u prosincu dobio otkaz u AZ Alkmaaru. Koeman je Izraelcima kazao da ga trenutačno ne zanima izbornički posao, za razliku od njegova brata Erwina koji je već dvije godine izbornik Mađarske.

Razočarani Izraelci, koji su s Hrvatskom u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2012., nastavljaju potragu za novim šefom reprezentacije. Dok u domovini traje kampanja bivšega reprezentativca Eyala Berkovica, za kojega “navijaju” igrači, nagađa se da će Savez pokušati nagovoriti Talijana Roberta Donadonija ili Turčina Fatiha Terima. Donadoni je loše vodio Talijane na Euru 2008., a nije se proslavio niti na klupi Napolija, dok je Terim u kvalifikacijama za SP 2010. s Turskom bio treći.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
luena
19:29 19.02.2010.

Neka dovode koga hoce,mi se moramo za nas brinit i na nama radit.