Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se izbornik

Koeman odbio Izrael, sada po Donadonija

Roberto Donadoni
Reuters
19.02.2010.
u 15:14

U Izraelu kampanju za izbornika vodi bivši reprezentativac Eyal Berkovic, no Savez ga ne smatra ozbiljnim kandidatom te traži izbornika u inozemstvu.

Nizozemac Ronald Koeman (47) ljubazno je ugostio delegaciju Izraelskoga nogometnog saveza i još joj se ljubaznije zahvalio na ponudi, iako je trenutačno bez posla, nakon što je u prosincu dobio otkaz u AZ Alkmaaru. Koeman je Izraelcima kazao da ga trenutačno ne zanima izbornički posao, za razliku od njegova brata Erwina koji je već dvije godine izbornik Mađarske.

Razočarani Izraelci, koji su s Hrvatskom u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2012., nastavljaju potragu za novim šefom reprezentacije. Dok u domovini traje kampanja bivšega reprezentativca Eyala Berkovica, za kojega “navijaju” igrači, nagađa se da će Savez pokušati nagovoriti Talijana Roberta Donadonija ili Turčina Fatiha Terima. Donadoni je loše vodio Talijane na Euru 2008., a nije se proslavio niti na klupi Napolija, dok je Terim u kvalifikacijama za SP 2010. s Turskom bio treći.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
luena
19:29 19.02.2010.

Neka dovode koga hoce,mi se moramo za nas brinit i na nama radit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije