TRENER JUGA

Kobešćak: Brzina Barcelonete uvijek nam je stvarala problem

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Kobešćak: Brzina Barcelonete uvijek nam je stvarala problem
17.10.2019.
u 14:51
"Bili su treći i četvrti u protekle dvije sezone Lige prvaka i neskriveno napadaju titulu prvaka Europe. Nakon dva 'zapinjanja' u polufinalu odlučili su proširiti broj kvalitetnih igrača", istaknuo je Kobešćak
Pogledaj originalni članak

Trener hrvatskog vaterpolskog prvaka Jug Adriatic osiguranja Vjekoslav Kobešćak uoči utakmice 2. kola Lige prvaka protiv Barcelonete, koja će se igrati u petak u 19 sati, izjavio je kako će taj susret biti trenutačni ispit snage, ali i da nije riječ o odlučujućoj utakmici.

Kobešćak je na konferenciji za medije na bazenu u dubrovačkom Gružu utakmicu s Barcelonetom opisao je kao "težak posao protiv fantastičnog protivnika".

"Bili su treći i četvrti u protekle dvije sezone Lige prvaka i neskriveno napadaju titulu prvaka Europe. Nakon dva 'zapinjanja' u polufinalu odlučili su proširiti broj kvalitetnih igrača", istaknuo je Kobešćak, koji smatra kako je Barceloneta ove sezone odigrala premalo utakmica i još nije došla do svoje igre.

"Nadam se da su se malo usporili, jer nam je njihova brzina uvijek stvarala problem, a nadam se i da mi igramo brži vaterpolo. Zasad sam zadovoljan obranom, tranzicijom i raznovrsnosti u napadu, ali još uvijek nismo imali ovakav test igre", rekao je Kobešćak koji je napomenuo kako je u proteklom tjednu Jug odigrao nekoliko utakmica na četvrtfinalnom turniru Kupa Hrvatske, kada je pružena prilika brojnim mladim igračima.

"Očekivao sam da ih bude još, ali s obzirom na broj treninga i njihove obveze nisu svi odigrali. Svakako smo pokazali put kojim klub ide u budućnost", istaknuo je Jugov strateg.

Igrač Juga AO Paulo Obradović istaknuo je kako je Barceloneta kao ozbiljna momčad s tri pojačanja otvoreno krenula u napad na naslov prvaka Europe.

"Doveli su Aleksića, Bodegasa i De Tora, a ostao je kostur lanjskog sastava. Ne bojimo se, već ih poštujemo. Utakmica dolazi u pravom trenutku, da vidimo gdje smo trenutno. Igramo kod kuće, u Gružu, i napravit ćemo sve da pobijedimo, odnosno da nastavimo pobjednički niz, ako to bude moguće", poručio je Obradović.

Inače, predsjednik VK Juga AO Tomislav Dumančić s predsjednikom Uprave Adriatic osiguranja potpisao je na konferenciji za medije petogodišnji sponzorski ugovor, a potom je s dubrovačkim gradonačelnikom Matom Frankovićem obišao radove na obnovi prostora bazena u Gružu, gdje se, između ostalog, planira i Muzej vaterpola.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.