Borussia Dortmund

Klopp: O otkazu ne razmišljam, znam kako dalje

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Klopp: O otkazu ne razmišljam, znam kako dalje
22.12.2014.
u 06:45
Ne predajemo se, nakon zimskih priprema bit ćemo bolji, kaže trener.
Pogledaj originalni članak

Iako mnogi pišu o tome, trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp demantirao je da je pred otkazom. Nakon poraza od Werdera (1:2), kojim je Borussia pala na predzadnje mjesto ljestvice, Klopp je poručio:

– Mi smo idioti! I protiv Werdera smo radili glupe pogreške. No ne predajemo se, nakon zimskih priprema bit ćemo bolji. O otkazu uopće ne razmišljam, znam kako da momčad počne pobjeđivati.

>>Werder u derbiju začelja pobijedio Borussiju i gurnuo ju u zonu ispadanja!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
majstor1
09:50 22.12.2014.

kako se kod nas cesto povlaci teza o navijacima ovo je klub koji ima navijace bio prvi ili zadnji kartu za utakmicu je gotovo nemoguce kupiti a ne nasa lupetanja di nam najposjeceniji stadion ima popunjenost od 15% u prosjeku