NOVAC NIJE PROBLEM

Kinezi se spremaju na još jedno veliko pojačanje - dolazi im Jose Mourinho?!

Foto: Reuters/PIXSELL
Kinezi se spremaju na još jedno veliko pojačanje - dolazi im Jose Mourinho?!
05.02.2016.
u 17:39
Dosad su doveli Alexa Teixeiru, Jacksona Martineza i Ramiresa, a otprije su tamo Robinho, Felipe Scolari i Sven Goran Eriksson.
Pogledaj originalni članak

Kinezi su u velikom naletu i ne žele stati dok ih ide. Nakon brojnih igrača koji će karijere nastaviti na Dalekom istoku, sad žele i jednog trenerskog velikana. Riječ je, vjerovali ili ne, o Joseu Mourinhu!

Dosad su doveli Alexa Teixeiru, Jacksona Martineza i Ramiresa, a otprije su tamo Robinho, Felipe Scolari i Sven Goran Eriksson. Ipak, ne bi Mourinho vodio klub, bio bi konzultant do kraja ove sezone u kojoj ionako nema angažman.

Posao bi mu bio analiziranje nogometa te slaganje plana za poboljšanje njegove kvalitete.

Sasvim sigurno bi dobio bogati ugovor, ali ne bi se zadržao predugo jer već ovog ljeta ili će preuzeti Manchester United ili neki drugi veliki klub.

>> Kineska revolucija: Alex Teixeira za rekordnih 50 milijuna eura u Kini

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZG
zg223
21:56 05.02.2016.

al ce se usreciti sa tom spodobom..haha

DU
Deleted user
22:09 05.02.2016.

To nije pojačanje.