Kvalifikacije za SP

Katarina Ježić: Uvijek imamo snage za repku

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Katarina Ježić
02.06.2019.
u 00:21
Hrvatska nije igrala na posljednja tri SP-a, a posljednji smo put igrali u Brazilu 2011. godine kada smo ispali od Norveške u četvrtfinalu
Pogledaj originalni članak

Rukometašice Hrvatske u nedjelju u Koprivnici (Dvorana “Fran Galović”, 16 sati) igraju prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Suparnik je Njemačka, koja je na papiru favorit, ne samo zato što uzvrat igraju na svom parketu.

Hrvatska nije igrala na posljednja tri SP-a, a posljednji smo put igrali u Brazilu 2011. godine kada smo ispali od Norveške u četvrtfinalu.

– Klupske su obveze iza nas i fokusirane smo na reprezentaciju, za koju uvijek imamo snage. Napravili smo videoanalize, trener je odredio taktiku i na nama je da se nadamo pozitivnom rezultatu – rekla je Katarina Ježić, kapetanica reprezentacije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SS
sokac sa drave
17:30 02.06.2019.

Bum ti rekel kaj to je repka ako ti nama poves kaj to je mukadilo.