Zamolba Fifi

Katarci traže da se SP 2022. umjesto u ljeto igra u zimu

Foto: AFP
Katarci traže da se SP 2022. umjesto u ljeto igra u zimu
10.12.2010.
u 08:31
Azijski nogometni savez (AFC) od Fife je zatražio premještanje termina održavanja Svjetskog prvenstva 2022. s ljeta na zimu
Pogledaj originalni članak

Katarsko ljeto iznimno je vruće, temperature se znaju popeti čak i na 50 Celzijevih stupnjeva. Iako su Katarci najavili gradnju stadiona koji bi bili klimatizirani (na oko 25 stupnjeva), AFC se odlučio na pokušaj izmjene termina održavanja SP-a.

Iz krovne nogometne kuće još nisu odgovorili na ovaj prijedlog.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:50 10.12.2010.

Katarci traže da se SP 2022. umjesto u ljeto igra u zimu da se igrači nebi istopili od vručine..Hrvati, dobro oni beduini koji igraju za Hrvatsku ne trebaju brinuti jer na klimi pored HRT 2 poput za vrijeme SP u JAR-u biče baš ugodno i prijatno...

Avatar Idler 3
Idler 3
10:27 10.12.2010.

Nemrem vjerovat....pa kaj je slijedeće - sudac bu moral zaustavit tekmu kad se sa susjednog minareta začuje molitva ?!

XY
xyxyxy
08:46 10.12.2010.

Nije prošlo ni par dana, a već se u FIFI pitaju koga su to izabrali. Što li će tek biti do 2022...Nema alkohola, nema slobode navijanja, hodanja ulicama bez straha da ne učiniš nešto krivo, to bi trebalo bojkotirati i da se nijedan navijač ne pojavi tamo, pa nek igraju u svojim klimatiziranim stadionima i neka si glavonje iz FIFE dijele pare koje su dobile za ovu suludu odluku. Nogomet se igra radi navijača, bez njih to neće biti ništa.