ENGLESKO PRVENSTVO

Kapetan Lovren asistent u remiju Liverpoola, Fernandinho kao Balotelli

Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
Foto: Reuters
Sunderland - Liverpool
02.01.2017.
u 18:07
U nastavku utakmice Klopp je krenuo bez Milnera pa je kapetansku traku preuzeo Lovren.
Pogledaj originalni članak

Liverpool je dvaput vodio kod Sunderlanda, no na kraju su se morali zadovoljiti bodom (2:2), piše Goal.

Redsi su poveli u 19. minuti kada je nakon prekida pucao Lovren, no udarac je završio na glavi Sturridgea koji zabija za 1:0. Ipak, u 25. minuti domaćin je izjednačio golom Defoea s bijele točke. Krivac za kazneni udarac bio je Klavan.

U nastavku utakmice Klopp je krenuo bez Milnera pa je kapetansku traku preuzeo Lovren. Redsi su do novog vodstva stigli u 72. minuti kada je pogodio Mane. No, Senegalac je u 84. postao tragičar nakon što je igrao rukom. Drugi puta je siguran s bijele točke bio siguran Defoe.

Pep Guardiola prilično je iznenadio sastavom Manchester Cityja protiv Burnleya pa je tako Aguero i David Silva ostao na klupi. Nije dobro krenulo za građane jer su u 32. minuti ostali s igračem manje nakon što je pocrvenio Fernandinho. Brazilcu je to drugi crveni karton ove sezone. Time je postao prvi igrač Cityja koji je u istoj sezoni dobio dva crvena i Marija Balotellija i sezone 2011./12.

Građani su pobjedu (2:1) osigurali tek ulaskom Aguera. Za 1:0 zabio je Clichy u 58. minuti, a četiri minute kasnije za 2:0 pogađa upravo Aguero. Gosti su tek preko Meea smanjili u 70. minuti.

Valencia u 73., Baines u 81. te Lukaku u 89. minuti donijeli su Evertonu 3:0 pobjedu protiv Southamptona.

Hull je poveo kod WBA golom Snodgrassa u 21. minuti, no domaćin je u nastavku golovima Brunta, McAuleya i Morrisona stigao do pobjede 3:1.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.