ISMIJAVAJU GA NA INTERNETU

'Jel' on to kopa?': Mladi se tenisač osramotio luđačkim ispadom na terenu

Foto: Youtube/Screenshot
Mario Vilella Martínez
Foto: Youtube/Screenshot
Mario Vilella Martínez
Foto: Youtube/Screenshot
Mario Vilella Martínez
Foto: Youtube/Screenshot
Mario Vilella Martínez
11.06.2019.
u 18:21
Reket je udarao po zemljanoj podlozi, a onda ga je na kraju bacio prema sucima na crti. Nakon toga je otišao do mreže kako bi čestitao Brkiću na pobjedi
Pogledaj originalni članak

Španjolski tenisač Mario Vilella Martinez ismijan je na društvenim mrežama nakon što je potpuno izgubio razum na meču protiv predstavnika BiH Tomislava Brkića.  

Radi se o ATP Challengeru u Kazahstanu, a Španjolcu su već 'dodijelili' nagradu za "teniski ispad godine". Trenutno se nalazi na 262.  mjestu ATP ljestvice, a ovime je  privukao pažnju javnosti nakon što je video njegovog trenutka ludila postao viralan, a mnogi ljubitelji sporta priznali su da je to bila jedna od najluđih scena koje su ikad vidjeli na teniskim terenima. 

Reketom je udarao po zemljanoj podlozi, a onda ga je na kraju bacio prema sucima na crti. Nakon toga je otišao do mreže kako bi čestitao Brkiću na pobjedi. 

Brkić je slavio pobjedom u tri seta (1-6, 6-2, 7-5). 

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju Andyja Murraya

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.