ZVIJEZDE BARCELONE

Kao da su u sapunici: Pique zbog nevjerojatnog razloga ne smije doći na Messijevu svadbu

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
Pique Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Paris St Germain v Barcelona - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Parc Des Princes, Paris, France - 14/2/17 Barcelona's Lionel Messi looks dejected after Paris Saint-Germain's Julian Draxler scores their second goal Reuters /
Foto: Reuters/PIXSELL
Lionel Messi
Foto: Press Association/Pixsell
Ivan Rakitić, Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
Lionel Messi
22.03.2017.
u 21:27
Netrpeljivost između Shakire i Antonelle traje još iz vremena kada je Messijeva buduća supruga kritizirala pjevačicu i optužila je da je kriva za raspad Piqueove bivše veze s Nurijom Tomas.
Pogledaj originalni članak

Barcelonini nogometaši Lionel Messi i Gerard Pique, osim što su suigrači na terenu, dobri su prijatelji i izvan njega. No, isto se ne može reći za njihove ljepše polovice Antonellu Roccuzzo i kolumbijsku pjevačicu Shakiru. Koliko je snažna njihova netrpeljivost do izražaja je došlo u slučaju Messijeve svadbe koja je zakazana za 24. lipnja, a na koju njegov prijatelj i suigrač neće moći doći jer mu to ne dopušta supruga, a razlog spada u kategoriju televizijskih sapunica.

Shakira se već službeno ispričala drugim obvezama, a Piqueu je, pišu španjolski mediji, kazala da napravi isto, iako će to zacijelo uvrijediti njegova prijatelja Messija. Netrpeljivost između Shakire i Antonelle traje još iz vremena kada je Messijeva buduća supruga kritizirala pjevačicu i optužila je da je kriva za raspad Piqueove bivše veze s Nurijom Tomas. Nuria je, naime, najbolja prijateljica Antonelle Roccuzzo, a Pique je prekinuo vezu s njom nakon što je upoznao Shakiru na snimanju spota za pjesmu “Waka Waka”, službenu himnu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Nakon snimanja spota, počeli su izmjenjivati SMS poruke, ubrzo potom počeli su i hodati, a zatim su se i vjenčali. Imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu.

>> Lionel Messi sukobio se s trenerom zbog hrvatskog reprezentativca!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
21:44 22.03.2017.

Tko se ženi? U naslovu Pique, a tekstu Messi. Dogovorite se sami sa sobom prije objave teksta. Amateri.

CH
CH-HR
23:29 22.03.2017.

Molim vas ispravite naslov, to je sramota... MESSI se zeni!

DU
Deleted user
06:43 23.03.2017.

milan , sale.....treci bu ziher dragan ..kkk