loš gubitnik

Kanadski izbornik konačno otkrio zašto nije pozdravio Dalića nakon poraza od Hrvatske

Foto: Li Gang/XINHUA
Kanadski izbornik konačno otkrio zašto nije pozdravio Dalića nakon poraza od Hrvatske
02.12.2022.
u 16:24
Herdman je otkrio za kanadske novine zašto nije pružio ruku našem izborniku, kakav je i red nakon susreta
Pogledaj originalni članak

Kanada je svoje natjecanje po skupinama završila bez bodova s tri poraza od Hrvatske, Belgije i Maroka. Vatreni su uvjerljivo pregazili Kanađane s 4:1 iako su nas dosta podcijenili, a izbornik John Herdman je vjerojatno jako požalio zbog izjave da će njegovi igrači sj*bati Hrvatsku. Modrić i društvo su nakon klimavog početka ubacili u brzinu više i s četiri komada ispratili Kanadu. Herdman se nije udostojio niti čestitati Daliću nakon utakmice. 

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

- Rukovali smo se prije utakmice. Na kraju utakmice sam htio napraviti isto ono što i s belgijskim izbornikom Martinezom i svakim drugim trenerom. Kad sam se okrenuo, Dalić je već bio u terenu i slavio s igračima. Imao je što slaviti, pobijedio je Kanadu. Kad sam ušao u teren, rukovao sam se sa sucem, s igračima, ali njega nisam vidio - izjavio je izbornik Kanade razgovoru za tamošnje medije.

Dalić je bio neugodno iznenađen nakon nesportskog poteza Herdmana i zaključio kako mu još jedino nije čestitao na pobjedu bivši argentinski izbornik Jorge Sampaoli

Podsjetimo, Hrvatska je s pet bodova prošla u osminu finala kao drugoplasirana ekipa te će nam idući protivnik biti Japan, a onda nas vjerojatno u četvrtfinalu čekaju Brazilci. 

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KO
Kološanin
17:01 02.12.2022.

Loš je izbornik, bezobrazan je, nepristojan, loš gubitnik i k tome laže ko pas. Dalić je nakon utakmice krenuo prema njemu ispružene ruke, a Javorko ga je ignorirao i samo produžio dalje s terena.

Avatar Behemot
Behemot
02:03 03.12.2022.

Pa potrudili su se on i Borjan Hrvatskoj napakostiti i u idućoj utakmici kada su namjerno pustili dva gola Maroku kako Hrvatska u slučaju poraza od Belgije ne bi prošla dalje.

BU
Budni
17:31 02.12.2022.

Jer nije čovjek!