EURO NOGOMET

Nikola Kalinić zabio prvijenac u španjolskoj ligi

Foto: UESyndication/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Nikola Kalinić
08.12.2018.
u 14:52
Uz Kalinića za rušenje Alavesa zabili su još Griezmann i Rodri.
Pogledaj originalni članak

Atletico je u prvoj utakmici 15. kola subotnjeg programa španjolskog prvenstva s 3:0 kod kuće pobijedio Alaves.

Za 1:0 zabio je Nikola Kalinić u 25. minuti koji je iz prve u mrežu pospremio ubačaj Santiaga Ariasa. Hrvatski napadač tako je stigao do prvijenca u prvenstvu, samo nekoliko dana nakon što je prvi gol za Atletico zabio u kup utakmici protiv Sant Andreua. Gol pogledajte ovdje. Kalinić je na terenu bio do 57. minute kada ga je zamijenio Vitolo.

U samoj završnici domaćin je zabio dva gola, zabili su  Griezmann u 82. i Rodri u 87. minuti. Atletico je drugi s 28 bodova, koliko ima i vodeća Barcelona, no imaju utakmicu više. Alaves je četvrti s 24 boda.

U strijelce se upisao i Nikola Vlašić. On je do sedmog gola u dresu CSKA stigao u 17. kolu ruskog prvenstva u pobjedi 2:1 protiv Yeniseya.

Vlašić je zabio za 2:0 u 15. minuti na asistenciju Chalova. Prethodno je za 1:0 pogodio Šenikov. Gosti su do kraja tek uspjeli smanjili preko Komolova u 54. minuti.

CSKA je treći s 30 bodova, četiri manje od vodećeg Zenita, koji ima i utakmicu manje. Yenisey je posljednji s deset bodova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
22:30 08.12.2018.

To ne Zanima Nikoga !!!!!!

DH
dalibor.hren
15:46 08.12.2018.

Odbila se lopta od bandere!

DU
Deleted user
15:57 08.12.2018.

Primitivni dalmatinac koji se ne razumje sto znaci profesionalizam. Ako bio znao mozda bi bili svjetski prvaci ali kakav je on mislim da nebi ni dogurali do finala ako Dalic nije ga izbacio jer uneo bi losu atmosferu.