Propao posao

Kakva drama! Panathinaikos odustao od Antolića i doveo igrača koji je optužio Dinamo za laž

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Domagoj Antolić
Foto: Pixsell
Domagoj Antolić
Foto: Pixsell
Domagoj Antolić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Marko Rog i Domagoj Antolić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Domagoj Antolić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Domagoj Antolić
30.08.2017.
u 21:03
Grčki novinari tvrde da je s Dinamom dogovorena posudba, a da Grci imaju obvezu otkupa ugovora. No, onda se navodno hrvatski klub javio još jednom i tražio 300 tisuća eura
Pogledaj originalni članak

Domagoj Antolić već se nekoliko dana spominje u kontekstu odlaska u Panathinaikosa. Ta je opcija bila prilično realna, činilo se kako je samo pitanje trenutka kada će kapetan Dinama potpisati za grčki klub, a onda se dogodio preokret. Naime, novi igrač Panatahinaikosa postao je Yacouba Sylla, nesuđeno pojačanje Dinama. 

Što se dogodilo s Antolićem? Grčki novinari tvrde da je s Dinamom dogovorena posudba, a da Grci imaju obvezu otkupa ugovora. No, onda se navodno hrvatski klub javio još jednom i tražio 300 tisuća eura za posudbu i cijeli posao je propao, a potpisao je Sylla.

Podsjetimo, taj je igrač bio na pragu Maksimira, ali su i+onda iz kluba konstatirali da nije prošao liječnički pregled. No, on je to danas demantirao grčkim novinarima.

"Liječnički ću pregled proći bez problema jer nije istina da ga nisam prošao u Zagrebu. Drugi su razlozi što nisam potpisao za Dinamo."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GU
General_U
23:02 30.08.2017.

pa i rudeš bi ga odbio o kakvoj drami pričate,nije mo se dalo čitati članak,ali znam kako antolić igra!!!

DU
Deleted user
21:35 30.08.2017.

ne trebate pored najbolje škole fudbala u evropi nikog kupovati komšije

Avatar Point_of_view
Point_of_view
07:45 31.08.2017.

Antolić je prespor a ima kondicije za tridesetak minuta rekreativnog nogometa.