'MALI ZELENI'

Kakva čast za Hrvata! Maradona ga uvrstio među najbolje svog vremena

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Vatreni
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Robert Prosinečki
26.03.2019.
u 17:24
U društvo Marca van Bastena, Roberta Baggia, Lothara Matthäusa, Michela Platinija i ostalih velikana 80-ih i 90-ih godina, Maradona je svrstao i hrvatsku nogometnu ikonu
Pogledaj originalni članak

Diega Armanda Maradonu mnogi smatraju najboljim nogometašem svih vremena. Slavni Argentinac često ističe kako i on to misli, a smetaju mu komentari kako je tada imao slabu konkurenciju.

Maradona je objavio fotografiju na Instagramu gdje se nalazi 20-ak igrača iz njegovog vremena koje on smatra najboljima. Uz to  je napisao: - Kako možete reći da nisam imao dostojne rivale. Igrao sam protiv ovih titana.  

U društvo Marca van Bastena, Roberta Baggia, Lothara Matthäusa, Michela Platinija i ostalih velikana 80-ih i 90-ih godina, Maradona je svrstao i hrvatsku nogometnu ikonu, sadašnjeg izbornika BiH, Roberta Prosinečkog.

>> Pogledajte kolika je vrijednost hrvatskih igrača

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar spuzvabob
spuzvabob
18:51 26.03.2019.

Svaka cast i za Maradonu i za Velikog Zutog!

AF
AfganistanskiHrvat
17:46 26.03.2019.

E stvarno ih naredao.

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
00:55 27.03.2019.

Robi je bio pravi majstor! Zvezdin majstor...