TVRDI BBC

Kakva 'bomba' s Otoka! Slaven Bilić glavni favorit za preuzimanje klupe velikana

Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Slaven Bilić i Ivana Đeldum
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić i David Moyes
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: AFP
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić i Mark Hughes
14.05.2019.
u 17:55
Prvi otočki klub koji je osvojio naslov prvaka Europe traži novog trenera, a između ostalih jedna od želja im je i bivši trener Bešiktaša i West Hama
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić prvi je favorit za preuzimanje klupe slavnog Celtica.

Prvi otočki klub koji je osvojio naslov prvaka Europe traži novog trenera, a između ostalih jedna od želja im je i bivši trener Bešiktaša i West Hama.

Bilić je rekao kako je otvoren za pregovore, javlja BBC

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:43 15.05.2019.

Bilić je izvrstan igrač i dobar trener. Gospodin, koji je uz nogomet završio pravni fakultet. Neka mu je sa srećom u najvećem katoličkom klubu na Otoku.

JU
juma
22:33 14.05.2019.

Nevjerovatan je taj hrvatski jal. Umjesto da covjeku pozele uspjeh i srecu, svi se naprosto natjecu tko ce biti negativniji, podrugljiviji i crnji, a sami u zivotu nisu postigli niti 5% od onoga sto je postigao Slaven Bilic. Ubit ce vas tolika negativna energija i crnilo. To nije dobro za zdravlje. Nije slucajno sto smo medju najnesretnijim narodima u Europi.

RE
rene
10:14 15.05.2019.

stvarno ste kako je netko napisao jalni .. svaka čast nekoliko pozitivnih komentara ... da su bili malo strpljiviji u West Hamu, Slaven bi još bio tamo ... pa osvojio je najveći broj bodova s obzirom na broj utakmica u povijesti kluba i gazde i sad žale zbog prenagle odluke da ga otpuste .... sad je Pelegrini a West Ham opet između 10 -15 mjesta ... jednostavno nemaju momčad za više, tu ni Guardiola i Klopp zajedno ne bi bili puno bolji .... u Bešiktašu je bio drugi i treći na kraju sezone, Senol Gunes je poslije bio prvak ali su mu kupili pojačanja a Slavenu nisu htjeli i svejedno se borio za naslov do pred kraj prvenstva .... jedini grijeh mu je što je prema izjavi kapetana West Hama bio da je preblag