Amsterdam

Kako su Ajaxovi huligani to mogli učiniti najboljem nogometašu svijeta?

Foto: Reuters/Igor Kralj/PIXSELL
Kako su Ajaxovi huligani to mogli učiniti najboljem nogometašu svijeta?
13.02.2019.
u 14:10
Madriđani su noć uoči dvoboja doživjeli neugodno iznenađenje kada su im navijači kopljanika malom diverzijom pokušali prekinuti san
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić i društvo iz Reala večeras igraju u Amsterdamu. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kraljevski klub večeras igra protiv Ajaxa (21 sat).

Madriđani su noć uoči dvoboja doživjeli neugodno iznenađenje kada su im navijači kopljanika malom diverzijom pokušali prekinuti san.

Naime, igrači i stručno vodstvo Reala smješteno je u jednom hotelu u centru grada.

Huligani su oko tri sata ujutro upalili vatromet u blizini hotela i pokušali omesti igrače u njihovu odmoru. A kako je to izgledalo, objavio je Real na svom službenom Twitteru.

Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić večeras će predvoditi aktualnog europskog prvaka u prvoj utakmici nokaut-faze najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

ZO
zola
14:18 13.02.2019.

Kliknuo sam, jeste li ponosni?

OV
Ovozemaljski
14:29 13.02.2019.

Ja pomislio da je netko udario ili slomio nogu čovjeku! Bolje odmah prekinuti sa čitanjem vijesti na VL portalu!

ZA
zagi101
14:42 13.02.2019.

e jesam nasjeo