SERIE A

Juventus uvjerljivo slavio, Buffon postavio povijesni rekord!

Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serie A - Juventus v Torino
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serie A - Juventus v Torino
Foto: Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
Juventus v Torino - Serie A - Allianz Stadium
04.07.2020.
u 19:53
Vodeći Juventus sada ima 75 bodova, sedam više od drugog Lazija koji će od 21.45 sati u Rimu igrati protiv Milana, a 11 više od trećeg Intera koji će u nedjelju ugostiti Bolognu. Torino je 15. s 31 bodom
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Juventusa 4-1 (2-1) pobjedom protiv gradskog suparnika Torina u prvom susretu 30. kola talijanskog prvenstva povećali su svoju prednost na vrhu ljestvice ispred drugog Lazija na sedam bodova.

Juventus je poveo 2-0 u prvih pola sata utakmice golovima Dybale (3) i Cuadrada (29), nadu Torinu vratio je Belotti (45+6-11m) na samom kraju prvog poluvremena iz kaznenog udarca dosuđenog zbog igranja rukom De Ligta, ali Cristiano Ronaldo (61) je sjajno izvedenim slobodnim udarcem s 25 metara vratio dva gola prednosti domaćima. Konačni rezultat postavljen je autogolom Djidjija (87-ag).

Vratar Juventusa, 42-godišnji Gianluigi Buffon nastupom u subotnjem susretu postao je samostalni rekorder po broju nastupa u povijesti Serie A, ovo mu je bio 648. nastup u najvišem rangu talijanskog nogometa čime je preskočio stopera Milana Paola Maldinija koji je sakupio 647 nastupa u "crno-crvenom" dresu.

Vodeći Juventus sada ima 75 bodova, sedam više od drugog Lazija koji će od 21.45 sati u Rimu igrati protiv Milana, a 11 više od trećeg Intera koji će u nedjelju ugostiti Bolognu. Torino je 15. s 31 bodom.
 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.