Serie A, 20. kolo

Juventus svladao i Udinese, Contijeve zebre i dalje bez poraza

Foto: AFP/Pixsell
Juventus svladao i Udinese, Contijeve zebre i dalje bez poraza
28.01.2012.
u 22:48
Nakon 20 odigranih kola, momčad Antonija Contea ima 12 pobjeda, osam remija i 0 poraza!
Pogledaj originalni članak

Torinski Juventus i nakon 20 odigranih kola još uvijek čeka na klub koji će mu nanijeti prvi poraz! Momčad Antonija Contea pobijedila je u derbiju talijanske Serie A Udinese 2:1, zahvaljujući pogocima Alessandra Matrija ('42, '62), dok je za crno-bijele iz Udina strijelac za 1:1 bio Floro Flores u 56. minuti.

Stara dama tako nakon 20 utakmica na svom kontu ima 12 pobjeda, osam remija i 0 poraza te drži vrh prvenstvene ljestvice sa 44 boda. Četiri boda, ali i utakmicu manje ima Milan koji u nedjelju igra s Cagliarijem na svom San Siru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.