Italija, 19. kolo

Juventus se odvojio na vrhu, Totti srušio 56 godina star rekord

Foto: 'ALESSANDRO GAROFALO'
Juventus se odvojio na vrhu, Totti srušio 56 godina star rekord
21.01.2012.
u 22:42
Rekord po broju golova za samo jedan klub dosad je držao Gunnar Nordahl iz Milana, koji je igrao prije više od pola stoljeća.
Pogledaj originalni članak

U subotnjim utakmicama 19. kola talijanske Serie A, na "borilišta" su izašla samo četiri kluba. Juventus je apsolvirao teško gostovanje kod Atalante pobijedivši domaćina 2:0. Pogotke za Staru damu zabili su Lichtsteiner u 52. minuti i Giaccherini u 81. Novom pobjedom, torinski se klub, doduše samo na jedan dan, odvojio na vrhu Serie A na četiri boda ispred prvog pratitelja Milana.

No, priča dana je Romin kapetan Francesco Totti koji je u pobjedi svog kluba nad Cesenom (5:1) zabio prva dva gola, u 1. i 8. minuti, ali i prestigao 56 godina star rekord Milanove legende, Šveđanina Gunnara Nordahla, koji je dosad bio najbolji strijelac u povijesti Serie A kad se u obzir uzmu golovi u dresu samo jednoga kluba. Totti je protiv Cesene zabio svoj 210. i 211. gol za vučicu. Golove za Romu zabili su još Borini, Juan i Pjanić, a za Cesenu Eder.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo
10:36 22.01.2012.

\"Novom pobjedom, torinski se klub, doduše samo na jedan dan, odvojio na vrhu Serie A na četiri boda ispred prvog pratitelja Milana.\" - dakle, za klađenje se obratite vidovnjaku po imenu dejan smjehil.