Carrillov nasljednik

Jurić sve dalje od Hajduka, vraća se Reja?

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Edoardo Reja
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Edoardo Reja
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Edoardo Reja
Foto: NPH/Pixsell
Edoardo Reja
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Edoardo Reja
09.11.2017.
u 18:26
Talijanski trener slovenskih korijena već je radio u Hajduku u sezoni 2009/10, ostao je navijačima i ljudima u klubu u lijepom sjećanju.
Pogledaj originalni članak

Sve je manje nade da će Ivan Jurić riješiti svoj status s Genoom i preuzeti Hajduk pa su se Splićani okrenuli drugim opcijama te oživjeli priču o povratku talijanskog trenera slovenskih korijena Edoarda Reje u klub, pišu 24sata.

Hajduk je i dalje u potrazi za trenerom koji će naslijediti Joana Carrilla na klupi, a njegov prvi izbor Ivan Jurić, po svemu sudeći, više nije u konkurenciji. Naime, iako je Jurić nakon otkaza u Genoi i dalje bez angažmana, još uvijek ga za taj klub veže ugovor koji mu garantira milijunska primanja kojih se ne želi odreći, a Hajduk, s druge strane, ne može tako veliki iznos preuzeti na sebe. Tako je jedna lijepa ideja, čini se, ipak propala pa se Hajduk okrenuo drugoj opciji i stupio u kontakt s Edoardom Rejom.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Joan Carrillo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Joan Carrillo
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Hajdukov trener Carrillo
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
24.02.2017., Split, stadion Poljud - MAXtv Prva HNL, 22. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Trener Hajduka Joan Carrillo Milan. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Joan Carrillo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Joan Carrillo

Talijanski trener slovenskih korijena već je radio u Hajduku u sezoni 2009/10, ostao je navijačima i ljudima u klubu u lijepom sjećanju te bi ga rado ponovno vidjeli na klupi. Vitalni 72-godišnjak iz Hajduka je otišao na poziv Lazija, gdje je radio u dva navrata, a posljednji angažman bio mu je u Atalanti.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:43 09.11.2017.

ajmeeeee

ZA
!zagreb!
19:49 09.11.2017.

Jel imate vi ikog iz Dalmacije tko voli Hajduk da ga trenira.

TO
toljaga22
19:19 09.11.2017.

luzeri